Kuckózd be magad a FéSZEK-be és olvass, rajzolj, fess, alkoss velünk! Könyvajánlókat és kézműves ötleteket találsz itt. Töltsd velünk hasznosan az időt!

Lorena Pajalunga: Dinó jóga

2023/09/26. - írta: Ildikó_2

Szeretsz csöndben, nyugalomban lenni? Vagy éppen örökmozgó a természeted? Képtelen vagy nyugton ülni a fenekeden? Sebaj!dinojoga_2.jpg

Ez a kis könyv segít abban, hogy megtanuld, miként tudod kordában tartani magad, hogyan ülj nyugodtan, ha arra van szükség. Megtanít a helyes légzésre, arra, hogy figyelj magadra és ezáltal ellazulj.

Ugye, az oviban is szoktatok tornázni? A könyv szereplői, négy kis dinó segítségével sajátíthatjátok el az alapvető jógapózokat. Akár Anyuval, Apuval vagy Nagyival gyakorolhatjátok otthon az ászánákat, de az óvodában is kipróbálhatjátok.

Csatlakozzatok Rexhez, Raptorhoz, Trixie-hez és Dactylához! Hajrá, lássunk hozzá!

 

Kihívás Kérdés: Hogy hívják a jógamestert?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kuckokonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr6718217641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása