Kuckózd be magad a FéSZEK-be és olvass, rajzolj, fess, alkoss velünk! Könyvajánlókat és kézműves ötleteket találsz itt. Töltsd velünk hasznosan az időt!

Tony Wolf: Mesél az erdő…

2020/12/12. - írta: KapuZs

A MANÓKRÓL

manok_4.jpgTony Wolf először csak az erdő állatairól mesél Nektek, aztán megjelennek a törpék, utánuk az óriások és a csodatündérek is. Majd végre előkerülnek a manók! Egy Nektek írt levelükben így mutatkoznak be:

Hárman vagyunk összesen, de a törpék szerint annyi bajt keverünk, mintha százan lennénk. Nem értjük, miért haragszanak ránk ennyire, úgy látszik, egyáltalán nincs humorérzékük!”

Nélkülük szegényebb lenne az erdő, na, meg a világ. Mert ugyan nagyon rosszcsontok, állandóan gonoszkodnak és rosszalkodnak, de olyan kedves tréfamesterek, hogy hamarosan az erdő valamennyi lakója velük együtt kacarászik. Annyi csínyt és ugratást eszelnek ki, hogy alig győzzük kapkodni a fejünket. Hogy micsoda kalandokban van részük, azt elmondja a sok-sok kedves mese.

KÉRDÉS: Hogy hívják a három manót? 

Ha kedvet kaptál ennek a jókedvű és vicces világnak a megismeréséhez, olvasd el (vagy kérd meg anyut, aput, hogy olvassa fel Neked) a sorozat többi kötetét is! A szerző gyönyörű rajzai segítenek elképzelni azt a sok-sok lényt, akik benépesítik az erdőt.manok_13.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kuckokonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr9116327140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása