Kuckózd be magad a FéSZEK-be és olvass, rajzolj, fess, alkoss velünk! Könyvajánlókat és kézműves ötleteket találsz itt. Töltsd velünk hasznosan az időt!

Jeremy Strong: A szuperszonikus kutya visszatér

2024/10/06. - írta: KapuZs

Reményi Annamáriától

 Bizony, bizony visszatér, méghozzá a nevéhez méltó módon: szélsebesen

A történet elején található egy nagyon jól összeszedett emlékeztető az első rész tartalmáról, de én barátilag azt javaslom, hogy először olvassuk el az első részt, vagy legalább is az ajánlóját:

(https://kuckokonyvtar.blog.hu/2024/05/06/?token=4020b62ef76f25e6620ab0be29a8495b),

és aztán vágjuk bele a második történetbe méghozzá villámsebesen

stron_2.jpgA címszereplő kutyáról, nevezetesen Streaker-ről tudni kell, hogy egy tomboló hurrikán sebessége kismiska hozzá képest. Ráadásul szinte semmilyen vezényszóra nem hallgat - leszámítva a Futás! parancsot, amire különösen reagál, ugyanis erre megy vissza a gazdájához-, így elég fura elképzelni ezt a kutyát egy agility versenyen, ahol alapkövetelmény, hogy a gazdája utasításait követve teljesítse az akadálypályát.

De ebben a történetben semmi sem elképzelhetetlen, szóval bármilyen hihetetlennek is tűnik, de egy meggondolatlan fogadás miatt, bizony Streakernek megint ringbe kell szállnia , méghozzá a rendőrfőnök kiválóan képzett kutyái ellen, és ha alulmarad, akkor annak bizony borzasztó következményei lesznek (olyan borzasztóak, hogy le sem írom, komolyan nem írom le, én, aki imádom a kutyákat, ezt NEM VAGYOK HAJLANDÓ LEÍRNI, ne is kérjétek tőlem).

Szóval lesz itt minden: móka, kacagás, félreértések hada, egy elszabaduló bevásárlókocsi, egy kiadósan fenéken harapott és emiatt bosszúra éhes rendőrfőfelügyelő, és ha ez mind nem lenne elég, akkor még egy váratlan végkifejlet is

annamari_kerek_fotosketcher_rajzos_feher_kicsi_6.jpgHa szeretsz sokat nevetni, nem riadsz meg a kihívásoktól, és ráadásul még kutyabarát is vagy, akkor ez a Te könyved.

Ajánlom 7 éves kortól mindenkinek

KÉRDÉS: Hol kezdik meg Trevorék Streaker kiképzésést?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kuckokonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr718696276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása