Kuckózd be magad a FéSZEK-be és olvass, rajzolj, fess, alkoss velünk! Könyvajánlókat és kézműves ötleteket találsz itt. Töltsd velünk hasznosan az időt!

Ali Novak: Életem a Walter fiúkkal

2023/10/03. - írta: Ildikó_2

Egy új Vörös Pöttyöst ajánlok figyelmetekbe!

A New Yorkban élő Jackie egy szörnyű autóbalesetben elveszti a családját. Mivel kiskorú, nem élhet egyedül. Édesanyja gyermekkori barátnője vállalja, hogy magához veszi a 16 éves kamaszlányt. 2000 km-t kell utaznia, hogy új családjával megismerkedjen, egészen Coloradóig repülnek Katherine-nel. A kislány a repülőn tudja meg a nőtől, hogy családja nem kevesebb, mint 14 főt számlál! És ráadásul ezen létszám igen nagy százaléka hímnemű. colorado.jpg

A fiúk nem túl lelkesen fogadják a „betolakodót”, aki még Édesanyjukat is kitúrja a műhelyéből. Hiszen a hatalmas házban már csak ott tudnak helyet kialakítani az új lakónak. A kiemelkedő anyagi helyzetben élő Jackie hirtelen egy tanyán találja magát az ország másik végében, a bentlakásos magániskola helyett a helyi állami gimibe jár, és kénytelen az életét 11 fiúval megosztani. Ráadásul a nagyobbak az igazán dögös pasi kategóriába tartoznak. A srácok mindegyike külön egyéniség. Szép lassan, ahogy telnek a hetek, mindegyikükkel talál valamilyen közös pontot a kislány, így némileg csitul a személye iránti közömbösség vagy egyenesen ellenségesség. A suliban is viszonylag hamar barátokra talál (na persze, ebben nem kis szerepet játszik az a tény, hogy a Walter fiúkkal él egy háztartásban!).

A mindig visszafogott, decens nagyvárosi lány élete fenekestül felfordul: bulikba jár, csínytevésekben vesz részt; de sosem felejti el célját, amiért mindig küzdött: vágyálma bekerülni a Princeton-ra. A tanulásra igyekszik rávenni Alexet is, akivel időközben járni kezd. Viszont szíve egyre inkább az igazán rosszfiú benyomását keltő szívrabló, Cole felé húz…

Kihívás Kérdés: Melyik testvér vonzódik a színjátszáshoz?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kuckokonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr6218224485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása