Kuckózd be magad a FéSZEK-be és olvass, rajzolj, fess, alkoss velünk! Könyvajánlókat és kézműves ötleteket találsz itt. Töltsd velünk hasznosan az időt!

Kollár Betti: Kosársuli

2022/12/30. - írta: Ildikó_2

Török Luca legnagyobb vágya teljesül, mikor felvételt nyer a Kosársuliba. Minden álma az, hogy egyszer majd a válogatottat erősítse. Évek óta ezért küzd, dolgozik, edz. Az általános iskolai kosárcsapatában meghatározó játékos volt, és egyedül nyert felvételt a főváros egyik legjobb kosárlabda tagozatos gimnáziumába. kollar_betii_kosarsuli_egyben.jpg

Luca izgatottan készül a gólyatáborba, hisz még nem ismeri leendő osztálytársait. A Keleti pályaudvaron találkozik a csapat, az osztályfőnök, Szekeres tanár úr szedi össze a srácokat. Már a vonatút során kezdik az ismerkedős játékokat, hogy egy kicsit összerázódjon a sok ismeretlen diák. Azonban a tábor nem úgy sikerül, ahogy ő szeretné: megsérül a bokája, haza kell mennie. Így néhány héttel később, mikor elkezdődik a tanév, kissé félénk, bátortalan. Úgy érzi, a sérülése miatt kimaradt sok mindenből, hiszen a táborban a többieknek lehetőségük volt ismerkedni egymással. Ráadásul igen hamar újra megsérül a bokája, kedvenc elfoglaltsága, az edzés így megint néhány hétig kimarad.

Azonban, hogy valami jó is történjen, egyre közelebb kerül padtársához, Konrádhoz. A srác megosztja vele titkát: lehetséges, hogy Amerikába utazik tanulni. Esztivel, Csengével is egyre inkább barátnőkké válnak. Egyedül Gergő nem is titkolt ellenszenvével nem tud mit kezdeni Luca. Klau rosszallását irányában megérti, hisz a gólyatábori sérülését követően a lány játszott az ő irányító posztján, azonban a töri órán mellé ültetett Gergő viselkedését nem tudja hova tenni.

Nagy örömére Konrád közli, hogy mégsem utazik el. Hamarosan elérkezik Luca életébe az első csók és az első randi: hivatalosan járni kezdenek a fiúval.

Kihívás Kérdés: Milyen bulit rendez Krisz?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kuckokonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr6518000528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása