Kuckózd be magad a FéSZEK-be és olvass, rajzolj, fess, alkoss velünk! Könyvajánlókat és kézműves ötleteket találsz itt. Töltsd velünk hasznosan az időt!

Csonka Rózsa: Rozka és Vadóc

2021/02/16. - írta: Ildikó_2

Kalandok a Dunakanyarban

csonka_rozsa.jpgSzeretnél Te is egy vadmalac barátot? Főhősnőnknek, Rozkának megadatik: a nyaralás során ismerkedik meg egy kedves, bájos kismalaccal, akit Vadócnak nevez el. Rozka és kis csíkos barátja kompra száll, hogy szétnézzenek Visegrádon és megtalálják Vadóc rokonait. Szerinted, hogyan sikerül feljutniuk a kompra? És miként tudnak szétnézni a várban? Megtalálják a kismalac nagynénjét és családját?

Olvasd el a szerző által gazdagon illusztrált képeskönyvet, és megtudod a válaszokat! Sőt, ha már újra nyithat a könyvtár, az írónő maga meséli el nektek a történetet és megnézhetitek majd az eredeti rajzokat is!

Kihívás Kérdés: Hol dagonyáznak Vadóc rokonai?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kuckokonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr216429292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása