Kuckózd be magad a FéSZEK-be és olvass, rajzolj, fess, alkoss velünk! Könyvajánlókat és kézműves ötleteket találsz itt. Töltsd velünk hasznosan az időt!

Pamela Butchart: Űrlény lett a tanárnőm!

2024/04/17. - írta: KapuZs

Reményi Annamáriától

izzy.jpgMár a címből is jól látszik, hogy itt bizony egy nem mindennapi kalanddal állunk szemben. El sem tudnám képzelni, hogy én mit tennék, ha kiderülne, hogy az osztályfőnököm egy földönkívüli, vagy valami olyasmi 

Szerencsére nem nekem kell szembe néznem ezzel a dologgal, hanem történetünk hőseinek: a második osztályos Izzynek és barátainak, akik döbbenten figyelik, ahogy az osztályfőnökük, Miss Jones egyre furcsábban viselkedik. A tanítónő, aki eddig szigorúságáról és matek imádatáról volt híres, egyszeriben megváltozik: kedves lesz, hagyja, hogy a gyerekek filmet nézzenek az órán, közös táncórát tart nekik, sőt még meditálni is megtanítja őket.

Izzyék úgy gondolják, hogy a tanítónő hirtelen személyiségváltozásának talán köze van ahhoz a rózsaszín szívecskés plüssmackóhoz, amit Miss Jones mindenhová magával cipel. 

A gyerekek nyomozókat megszégyenítő alapossággal vizsgálják meg az ügyet, és végül arra a következtetésre jutnak, hogy ilyen jellegű változás hátterében csakis űrlények állhatnak, akik - feltehetően Miss Jones fülén keresztül - átvették az irányítást a tanítónő felett. A mackóban pedig további bébi űrlények találhatóak. Teljesen logikus következtetés, nem?☺

Amikor Izzy-ék szembesülnek vele, hogy egyre több rózsaszín plüssmaci lepi el az iskolát, akkor indul el csak az igazi hadd el hadd! Lesz itt minden: nyomozás, menekülés, elterelő hadművelet, és még a rendőrség is bevonódik az ügybe.

annamari_kerek_fotosketcher_rajzos_feher_kicsi_5.jpgHa kíváncsi vagy, hogyan kerül pont ennek a humoros, izgalmas, remekül illusztrált történetnek a végére, akkor feltétlen olvasd el a könyvet. Ha tetszett Izzy-ék kalandja, akkor keresd A kém, aki szerette a menzakaját című regényt is, amit már ajánlottunk Nektek: (https://kuckokonyvtar.blog.hu/2023/09/01/pamela_butchart_a_kem_aki_szerette_a_menzakajat_izzy_konyvek)

Ajánlott korosztály 8 éves kortól fiúknak, lányoknak egyaránt

KÉRDÉS: Hol található Izzy-ék titkos rejtekhelye?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kuckokonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr5218382669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása