Kuckózd be magad a FéSZEK-be és olvass, rajzolj, fess, alkoss velünk! Könyvajánlókat és kézműves ötleteket találsz itt. Töltsd velünk hasznosan az időt!

Wéber Anikó: El fogsz tűnni!

2023/06/03. - írta: Ildikó_2

Az "Abszolút Könyvek" új tagját ajánlom most figyelmetekbe! weber_aniko_el_fogsz_tunni.jpg

A Ti iskolátokban/osztályotokban tapasztaltál már olyan viselkedést, ami visszatetszést keltett benned? Netán cikiztek valakit? Esetleg Te magad voltál az elszenvedő fél? Vagy Te csak láttad/hallottad, nem tettél semmit, ezért rosszul érzed magad? Vagy éppen Te voltál az a személy, aki gúnyolódott egy társán?

Sajnos bizonyára mindannyian „Igen”-nel válaszolnátok valamelyik fenti kérdésre. Akárcsak könyvünk egyik szereplője, Levi, akit valamiért kipécéztek az osztálytársai és folyamatos megaláztatásban van része. De nem Ő az egyetlen a 6.b-ben, akit folyamatosan bántalmaznak a többiek, Anna is állandó gúnyolódások céltáblája.

Mivel ők a „kiszemeltek”, az osztálykirándulás során is kettejüket szeretnék a többiek megijeszteni. A főkolomposok kitalálják, hogy két társukat éjjel kicsalják az erdőbe. Csakhogy nem várt fordulatként megjelenik az ijesztgetés közben a remeteség „szelleme” és három osztálytársnak valóban nyoma vész: a már említett két diák mellett Márk, az osztály vezére is eltűnik. A gyerekek tanácstalanok, szóljanak-e a tanároknak? Végül úgy döntenek, maguk derítik ki, mi történt a többiekkel. Kénytelenek összefogni, hisz az elrabló utasítása szerint csak hárman indulhatnak az eltűntek nyomába, így ki kell választaniuk a szerintük három legrátermettebb diákot…

Ha szereted a kalandos sztorikat, a titkos alagutakat, a rejtvényeket, akkor vágj bele az olvasásba, nem fogod megbánni!

Kihívás Kérdés: Kiket választ az osztály, hogy belépjen a remeteségbe megmenteni az eltűnteket?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kuckokonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr1618135458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása