Kuckózd be magad a FéSZEK-be és olvass, rajzolj, fess, alkoss velünk! Könyvajánlókat és kézműves ötleteket találsz itt. Töltsd velünk hasznosan az időt!

Bella Swift: A kiskutya, aki tündér akart lenni

2023/08/15. - írta: KapuZs

Reményi Annamáriától

milli_8.jpgMilli, a kis mopsz, sokunk kedvence ismét visszatér, és ezúttal most tündér szeretne lenni. Hogy miért pont tündér?

Nos azért, mert közismerten ezek a varázslatos kis lények minden kívánságot tudnak teljesíteni. És most bizony igazán elkélne egy igazi tündér segítsége, ugyanis a városban lévő parkot - pénzügyi gondok miatt - nagyon úgy fest, hogy be fogják zárni.

Milli teljesen kétségbe esik, hogy kedvenc helyét ez a veszély fenyegeti, és a fejébe veszi, hogy ő bizony megmenti a helyzetet és keres egy tündért, aki teljesíti a kívánságát.

(Aki ismeri már ezt az imádnivaló mopszot, az pontosan tudja, hogy ha ő valamit a fejébe vesz, azt véghez is viszi, ahogy azt az előző részekben is tette, legyen szó, akár rénszarvassá, unikornissá, vagy nyuszivá válásról😊)

Szerencsére nemcsak Millinek támad egy ilyen bomba „mentő ötlete”, hanem gazdáinak is, akik egy jótékonysági nyári vásárt szerveznek a park megmentéséért.

Ahogy azt már megszoktuk, lesz itt kalamajka, izgalom, nevetés, és egy kis TÜNDÉRI SZERENCSE is, de erről nem is árulok el többet.

annamari_kerek_fotosketcher_rajzos_feher_kicsi_4.jpgHa kíváncsi vagy arra, vajon sikerül-e megmenteni a parkot, illetve, hogy hogyan sikerül Milli tündérré válásáról szőtt álma, akkor feltétlen olvasd el ezt a kedves, szívmelengető, bájos történetet.

Ajánlott korosztály 6 éves kortól kutya és Milli rajongóknak

KÉRDÉS: Mit eszik Milli, amitől azt várja, hogy tündérré változtassa?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kuckokonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr6818193495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása