Kuckózd be magad a FéSZEK-be és olvass, rajzolj, fess, alkoss velünk! Könyvajánlókat és kézműves ötleteket találsz itt. Töltsd velünk hasznosan az időt!

Labirintus játék

2022/11/19. - írta: KapuZs

Kmetykó Cilitől

Anyagok és eszközök:labirintus.jpg

  • CD tok
  • ragasztópisztoly
  • spárga
  • A/4- es lap
  • golyó vagy gyöngy

 

Kivitelezés:labirintus_4.jpg

  1. A képen látható labirintus mintát másoljuk le. (Ezt a Budai labirintus cégére ihlette: https://www.kozterkep.hu/1831/budavari-labirintus-cegere)
  2. A ragasztópisztoly segítségével ragasszuk a vonalakra a vastag spárgát, kezünkre vigyázzunk!
  3. Helyezzük be a CD tokba a kész labirintust, tegyük bele a golyót vagy gyöngyöt, csukjuk le a tokot.

Kezdődhet a játék! Ki milyen hamar tudja végigvezetni a golyót a pályán?

Aki szeretné végigjárni az igazi Budavári labirintust ezen az oldalon talál róla több információt: http://labirintus.eu/

labirintus_2.jpgHa a fővárosban barangolsz, ne felejtsd el magaddal vinni Tittel Kinga könyveit (Mesélő Budapest, Kilátók és miniszobrok, A Duna kincsei, A Várnegyed titkai), amik nagy segítségedre lehetnek abban, hogy többet megtudj az itt található épületekről, szobrokról, hiszen szívesen mesélnek Neked, ha nemcsak a szemedet, de az elmédet is nyitva tartod.








Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kuckokonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr1717981934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása