Kuckózd be magad a FéSZEK-be és olvass, rajzolj, fess, alkoss velünk! Könyvajánlókat és kézműves ötleteket találsz itt. Töltsd velünk hasznosan az időt!

Bálint Ágnes: Szeleburdi család

2020/06/17. - írta: KapuZs

balint.jpgAdott egy belvárosi körfolyosós ház. Egy nagyon laza, habókos család és a totálisan ellentétes jellemű szomszédok. A Faragó szülők abszolút megengedők, hagyják, gyermekeik tényleg megéljék a gyermekkorukat. Akkor érzi jól magát a háromgyermekes família, ha minél többen vannak. Így rendszerint a két szülőn, a két fiún és a húgukon kívül ott tartózkodik a pár négyzetméteren a srácok baráti társasága és jó néhány állat is. A merev, jól szituált, „nagymenő” szomszédok ki nem állhatják ezt a szabad nevelési szellemet és életstílust, állandó a konfliktus a két család között. A gyerekek szeretnének barátkozni, persze a sznob Belvízi szülők nem nézik jó szemmel, hogy egy szem jól nevelt kislányuk barátkozzon a „léha” szomszédék csemetéivel.

Ha szeretnél egy valóban szórakoztató naplóregényt a kezedbe venni, olvasd Faragóék kacagtató mindennapjait az alábbi linken:

http://www.18pedagogia.hu/sites/default/files/node/attachments/b-szeleb.pdf

Kihívás Kérdés: Mi lett a házassági évforduló menüje?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kuckokonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr2215815168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása