Kuckózd be magad a FéSZEK-be és olvass, rajzolj, fess, alkoss velünk! Könyvajánlókat és kézműves ötleteket találsz itt. Töltsd velünk hasznosan az időt!

Hólabda

2020/04/04. - írta: KapuZs

Könyves játék

1527134288.pngAz Ugocsa utcai könyvtár több mint egy évtizede indította útjára a máig is méltán népszerű Hólabda-játékát. Mostanra már több mint 500 válogatott könyv várja a gyerekeket. Ezekben a kötetekben – melyek témaköre nagyon színes, a meséktől a tiniknek szóló komolyabb művekig vagy versekig – a kisebbek és a nagyobbak egy külön lapon négy–öt kérdést találnak, amelyekre akkor tudnak sikeresen válaszolni, ha elolvasták a könyvet. A válaszokat általában a FSZEK Ugocsa utcai könyvtárba várjuk személyesen, de a helyzetre való tekintettel most online fogadjuk. Kérlek, küldd el a fszek1201@fszek.hu e-mai-címre a válaszaidat, a név, kontrollszám, elérhetőség feltüntetésével!

 http://www.fszek.hu/gyerekeknek/gyerekkonyvtarak__reszlegek/ugocsa_utcai_konyvtar/holabda) - ezekből lehetne választani, és ha valakit érdekel valamelyik kérdéssor, annak elküldjük e-mailben – és úgy is várjuk vissza a választ.

A megfejtéseket év közben folyamatosan értékeljük, így minden hónap elején megtekinthető a játékban részt vevő gyerekek éppen aktuális helyezése.

December elején kerül megrendezésre a „Játékfinálé”: az ünnepélyes eredményhirdetés és a nyeremények átadása a könyvtárunkban (1126 Budapest, Ugocsa u. 10.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kuckokonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr9215590394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása