Kuckózd be magad a FéSZEK-be és olvass, rajzolj, fess, alkoss velünk! Könyvajánlókat és kézműves ötleteket találsz itt. Töltsd velünk hasznosan az időt!

Helló, Budapest!

2022/11/15. - írta: KapuZs

hello_1.jpgÚj rovatunk központi témája mi más is lehetne, mint a néhány nap múlva 150. évébe lépő fővárosunk! 1873. november 17-én a három városrész – Pest, Buda, Óbuda - egyesítésével létrejött Budapest. Az elkövetkező 12 hónap során igyekszünk Nektek minél több olyan kötetet ajánlani, ami valamiképp kötődik fővárosunkhoz, hogy egy év múlva, a 150. születésnapon minél gazdagabb és szélesebb képpel rendelkezzetek erről a turisták által Európa egyik legszebbjének mondott csodás városról. És ne csak a szépségeket lássátok, vegyétek észre a kevésbé vonzó dolgokat is, mert bizony nincs olyan település a világon, ahol ne lenne árnyoldal! 

Ha már blogunknak jó ideje olvasói vagytok, bizonyára találkoztatok már olyan könyvajánlóval, ami Budapestről szól, vagy éppen itt játszódik. Aki most csatlakozik hozzánk, annak javaslom a régebbi ajánlók felfedezését, biztosan talál magának izgalmas, Budapesttel foglalkozó írásokat. Sőt, ha Ti magatok olvastatok olyan könyvet, ami itt játszódik és nem szerepel az oldalunkon, kérjük, írjatok róla néhány sort a kuckokonyvtar@fszek.hu e-mailre és ajánlótokat közzétesszük! 

Kívánom, hogy minél szórakoztatóbban és kellemesebben teljen ez az elkövetkező egy év, és közben minél több információ birtokába jussunk fővárosunk múltjáról és jelenéről, az elmúlt 150 évről!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kuckokonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr8917978906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása