Kuckózd be magad a FéSZEK-be és olvass, rajzolj, fess, alkoss velünk! Könyvajánlókat és kézműves ötleteket találsz itt. Töltsd velünk hasznosan az időt!

Bella Swift: A kiskutya, aki töknek öltözött

2022/10/30. - írta: KapuZs

Reményi Annamáriától

Milli a tündéri kis mopsz sokunk örömére ismét visszatér. Az előző kalandjainak ajánlóit, amikor unikornis, rénszarvas, illetve nyuszi akart lenni megtalálhatjátok a blogon. 

milli_halloween.jpgA történetben a Millit befogadó család nagy örömmel és elánnal készül a halloween-re. Anna és testvérei, Ruby és Finn, valamint szüleik elhatározzák, hogy egy olyan halloweeni partit fognak rendezni a család kutyabarát kávézójában, ahol a gazdik kedvenceiket is magukkal vihetik. Millit már a halloween gondolatától is kitöri a frász, az igazat megvallva fél, és a háta közepére kívánja az egész  ünnepet annak minden velejárójával együtt. 

Úgy érzi, hogy minden oka megvan erre a félelemre, hiszen a szomszédban lakó macska (nevezetesen Tigris) azt mondta neki, hogy a boszorkányok bájitalának egyik kedvenc hozzávalója a kunkori kis mopszfarkinca, valamint, hogy néha békává is változtatják a szegény kis kutyusokat ezen az ünnepen. 

Milli komoly dilemmába kerül, hiszen mindennél jobban szereti Annát, aki nagyon készül a partira, és már a közös jelmezüket is megvette (két tök jelmezt), de nagyon fél, és szíve szerint a szekrényben kuksolna, míg el nem múlik az ünnep…

annamari_kerek_fotosketcher_rajzos_feher_kicsi_3.jpgVajon sikerül legyőzni a félelmét Millinek, és elkíséri szeretett gazdáját a kutyaweeni partira? Ha szeretnéd megtudni, akkor feltétlen olvasd el ezt a történetet, amely Milli előző kalandjaihoz hasonlóan kedves, bájos, vicces és szívmelengető.

Ajánlott korosztály 6-7 éves kortól 

KÉRDÉS: Mi a család kutyabarát kávézójának a neve?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kuckokonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr3917963402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása