Kuckózd be magad a FéSZEK-be és olvass, rajzolj, fess, alkoss velünk! Könyvajánlókat és kézműves ötleteket találsz itt. Töltsd velünk hasznosan az időt!

Löffler Zsuzsanna: Az elvarázsolt testvérek és az utolsó boszorkány

2021/07/14. - írta: KapuZs

Reményi Annamáriától

loffler.jpg„Azon a napsütéses, nyári napon, amikor három gyereket egyszer csak belevarázsoltak egy mesébe, sokáig nem történt semmi szokatlan. A délutáni melegben a gyerekek nyugodtan üldögéltek a szegedi vadaspark egyik padján, nem is sejtve, hogy életük legnagyobb kalandja vár rájuk.”

Izgalmas, nem mindennapi kalandokat sejtetnek történetünk kezdősorai. Hiszen hogyan lehet belevarázsolódni a mesébe?!

 Nos egész könnyedén, csak hinni kell a varázslatban, no meg a mesékben

Szerencsére történetünk főhősei, a komoly, megfontolt Dénes, a bátor, vakmerő, erős Mátyás, valamint a talpraesett, cserfes Édua mind feltétel nélkül hisznek a varázslatban és a csodákban, ezért, amikor a vadasparkban véletlenül belebotlanak egy igazi varázslóba, név szerint Bonifácba, akkor egy percig sem haboznak és belevágnak életük legnagyobb kalandjába a mesék világában. Egy olyan helyen, ahol nem meglepő, ha egy sárkány görkorcsolyázik, egy plüss macska életre kel, egy fa találós kérdéseket tesz fel, vagy egy gonosz boszorkány folyton ármánykodik.

annamari_kerek_fotosketcher_rajzos_feher_kicsi_1.jpgHa kíváncsi vagy, milyen kalandokat élnek át a testvérek Sárkányperemen, Tűzkő várában, akkor feltétlen olvasd el ezt a kalandos, vidám, fordulatos történetet, amelyben semmi sem lehetetlen, és BÁRMI megtörténhet.

KÉRDÉSMilyen színű masnit varázsol Édua a cicája, Kormos nyakába?

Ajánlott korosztály 5-6 éves kortól fiúknak, lányoknak egyaránt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kuckokonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr916627180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása